Suomen Kuvalehti Sinulle 1 kk 0 €!

Hei, tarjous on ehtinyt päättyä.

Hyvän tarjouksen löydät osoitteesta www.otavamedia.fi/lehtitilausTilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja jatkuu edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassaolevaan tilaushintaan. Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 pv kuluttua ensimmäisen lehden vastaanottamisesta (KSL 6. luku). Peruuttamisoikeus ei koske maksullisia verkkopalveluita tai painetun lehden ja maksullisen verkkopalvelun yhdistelmää jos asiakas on tilauksen yhteydessä luopunut peruuttamisoikeudestaan. Kestotilauksen voi irtisanoa kuluvan laskutusjakson loppuun ilmoittamalla siitä kuukautta ennen uuden jakson alkua asiakaspalveluun, palveluautomaattiin tai verkkoon. Lisätietoja: www.otavamedia.fi/tilausehdot.

Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Mikäli toimitusosoite on ulkomailla, ota yhteys asiakaspalveluun. Ulkomaantilauksiin lisätään postimaksu.

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

Saat lahjaksi korkealaatuiset pihviveitset!

Tilaajalahjoja on valmistettu rajallinen määrä. Pidätämme oikeuden toimittaa tuotteen tilalle toisen vastaavan tuotteen, mikäli kysyntä ylittää varaamiemme tilaajalahjojen määrän. Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kolmen viikon kuluessa siitä, kun tilausmaksu on kokonaan maksettu. Noutamatta jääneitä tilaajalahjoja emme lähetä uudestaan.