HY_yla_4kk

Tilaa Hymy 4 kk 16,90 €!

Normaalihinta 30,10 €. Kestotilauksen tutustumisjakso alkaa seuraavan kuukauden alusta ja jatkuu edullisena ja vaivattomana kestotilauksena 6 kk:n jaksoissa kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin pitkään kuin itse haluat. Tarjous koskee vain uusia tilauksia Suomeen. Valitsemasi tilaajalahja postitetaan sinulle noin kahden viikon kuluttua tilausmaksusi kirjautumisesta.


Hei, tarjous on ehtinyt päättyä.

Hyvän tarjouksen löydät osoitteesta www.otavamedia.fi/lehtitilausTilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja jatkuu edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassaolevaan tilaushintaan. Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 pv kuluttua ensimmäisen lehden vastaanottamisesta (KSL 6. luku). Peruuttamisoikeus ei koske maksullisia verkkopalveluita tai painetun lehden ja maksullisen verkkopalvelun yhdistelmää jos asiakas on tilauksen yhteydessä luopunut peruuttamisoikeudestaan. Kestotilauksen voi irtisanoa kuluvan laskutusjakson loppuun ilmoittamalla siitä kuukautta ennen uuden jakson alkua asiakaspalveluun, palveluautomaattiin tai verkkoon. Lisätietoja: www.otavamedia.fi/tilausehdot.

Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Mikäli toimitusosoite on ulkomailla, ota yhteys asiakaspalveluun. Ulkomaantilauksiin lisätään postimaksu.

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.
Tilaajalahjat